INNOVATION CHALLANGE


INNOVATION CHALLENGE er et online format, hvor studerende kan prøve kræfter med sociale og miljømæssige problemstillinger, præsenteret af relevante virksomheder og organisationer. Vi arbejder løbende på at præsentere spændende cases, så hold øje med, hvornår den næste challenge finder sted på vores Facebook side eller FOSIA.dk. Deltagelse er let og omkostningsfrit, og præmier og instrukser vil fremgå af de enkelte challenges.


 

Et Online-Format

INNOVATION CHALLENGE er et 100 % digitalt format. Opgaven stilles online, og løsningsforslaget afgives online. Det betyder, at i selv styrer jeres arbejdsproces, jeres engagement, og hvor i arbejder. En challenge bliver stillet, når vi ser en interessant problemstilling eller finder en oplagt samarbejdspartner, hvorfor der åbnes for en challenge på forskellige tidspunkter i løbet af året. En challenge vil typisk strække sig over en uge, og bliver faciliteret på platformen weloveideas, der desuden tilbyder øvrige problemstillinger, i kan give jer i kast med.

Tværfaglighed

INNOVATION CHALLENGE er af studerende for studerende. Du bestemmer selv, hvordan du deltager - alene eller sammen med andre. Dog er vi af den opfattelse, at de mest komplette og solide løsninger kommer fra tværfaglige teams - så tag fat i din økonomistuderende roomie, din antropologistuderende barndomsven, og bring din egen kommunikationsuddannelse i spil. INNOVATION CHALLENGE er en ny og fleksibel mulighed for studerende, som ønsker at afprøve deres kompetencer af på relevante og sociale problemstillinger.